Diesel utan RME & andra drivmedel

Transporter av diesel & bensin i Stockholm/Uppsala och Östhammar/Sörmland 

Vi levererar drivmedel i Stockholm & Uppsala -

Till riktigt bra priser

På Mergol vill vi göra livet lättare för dig som använder sig av drivmedel inom olika branscher så som lantbruk, åkeri, entreprenad, industri, fartyg och andra branscher som är i behov utav av större mängder diesel och bensin. Hos oss kan du alltid göra din beställning direkt via vår hemsida eller via telefon. Vi levererar drivmedel i hela stor Stockholm,

Uppsala län, Östhammar och Sörmland. Vill du ha drivmedlet levererat till en annan stad kan du kontakta oss. Förutom vår smidiga transport av drivmedel har vi också ett riktigt bra pris som slår konkurrenterna. 

Köp drivmedel i Stockholm och Uppsala - Diesel utan RME, HVO 100 eller Eldningsolja

Hos oss hittar du moderna och kvalitativa drivmedel i Uppsala som alltid transporteras snabbt och smidigt runt om i Stockholm och Uppsala. Vi erbjuder drivmedel i olika former, allt från diesel utan RME till eldningsoljor, grön diesel, blankdiesel till bunkerdisel.

Vi vill kunna förse så många vi kan med drivmedel till bra priser, för varför betala mer? Nedan ser du det drivmedel vi erbjuder. Intresserad av våra leveranser av drivmedel? Lägg din beställning redan idag.

DIESEL med RME

ELDNINGSOLJA - Vinter & sommar

DIESEL UTAN RME

RME

HVO

ELDNINGSOLJA MILJÖKLASS 1

Leverans av diesel till lantbruk i Stockholm & Uppsala


Med Mergol blir det enkelt att få diesel, bensin och eldningsolja levererar direkt till lantbruket. Självklart levererar vi även drivmedel inom andra branscher som också är i behov av större leveranser. Vi ser alltid till att ha en pålitilig leveranssäkerhet så att ni kan försäkra er om att ert drivmedel kommer i tid. Förutom vår leveransäkerhet har vi även priser värda att prata om. Med konkurrenskraftiga priser på drivmedel i Uppsala får du det du betalar för. På Mergol kan vi även erbjuda egna fleet lösningar där du får tillgång till din egna tankstation. Våra tankstationer finns utplaserade runt omkring Märlardalen och Uppland. Här kan du läsa mer om våra tankstationer.

På Mergol förstår vi vikten av att välja rätt drivmedel, inte bara för din motors prestanda utan även för vår miljö. Som Auktoriserad återförsäljare av OKQ8 är vi här för att erbjuda drivmedel som möter de striktaste kvalitets- och miljöstandarderna. Vårt engagemang för kvalitet och service innebär att vi erbjuder produkter som inte bara är effektiva och hållbara, utan också stöds av djupgående produktkunskap och en oslagbar lokalkännedom.
Auktoriserad återförsäljare

Kontakta oss

 
 
 
 
unsplash